marketing educational

SAPTAMANA PORTILOR DESCHISE

Serviciul Marketing si Comunicare organizeaza “Saptamana Portilor Deschise”, parte a campaniei anuale de promovare a ofertei educationale a Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

In aceasta perioada, viitorii candidati la ASE dialogheaza cu cadre didactice de la facultatile ASE si studenti-voluntari, asista la prezentari in Aula Magna, viziteaza puncte de interes ale unei viitoare vieti de student (amfiteatre, sali de lectura, sali de sport, camine si cantina). Liceenii prezenti la “Saptamana Portilor Deschise” au la dispoziție o gama larga de materiale informative despre oferta educaţionala a fiecarei facultati, despre desfasurarea Admiterii la licenta, perspective si oportunitati de cariera si detalii.

In ultimii ani, Universitatea noastra a fost vizitata cu acest prilej de aproximativ 9000 de elevi in grupuri organizate sau individual, din peste 50 de colegii/licee din tara si din Bucuresti.

Daca doriti sa fiti printre colegiile/ liceele care ne viziteaza in “Saptamana Portilor Deschise”, va rugam sa ne contactati la tel. +4021.319.19.29  sau sa ne trimiteti solicitarea dumneavoastra pe e-mail, la adresele: comunicare@ase.ro sau admitere@ase.ro. 

Va asteptam sa pasiti in cea mai prestigioasa universitate de profil economic din tara!

Scroll to top