marketing educational

CARAVANA ASE

Serviciul Marketing si Comunicare a lansat in mai 2013 conceptul “CARAVANA ASE”, o activitate de promovare a ofertei educationale a Academiei de Studii Economice din Bucuresti in colegii/ licee din Bucuresti si din tara, adresata elevilor din clasele a XI-a si a XII-a.

La intalnirile prilejuite de vizitele “Caravanei ASE”, elevii beneficiaza de prezentarea în detaliu a ofertei educationale a Universitatii. Ei asista la discutii interactive cu reprezentanti ai facultăților noastre si sunt sprijiniti vocațional pentru a-si putea identifica traseul profesional cel mai potrivit nevoilor lor si solicitarilor de pe piata muncii.

Din 2013 pana in prezent cadrele didactice si studentii ASE participanti la “Caravana ASE” s-au intalnit cu peste 12.000 de elevi din aproximativ 40 de colegii/ licee din peste 12 judete din bazinul geografic din care provin studentii ASE.

“Caravana ASE” porneste la drum anual in lunile noiembrie si decembrie.

Daca doriti sa fiti printre colegiile/ liceele vizitate de „Caravana ASE” si sa oferiti elevilor posibilitatea de a afla informatii despre admiterea la cea mai buna universitate de profil economic din țara, ne puteți contacta la tel. +4021.319.19.29 sau prin e-mail la adresele: comunicare@ase.ro sau admitere@ase.ro.

Vom da curs solicitarilor dvs. cu mare interes!  

Scroll to top